MINIVACANȚĂ CRĂCIUN-REVELION. Guvern, decizie zile libere

MINIVACANȚĂ CRĂCIUN-REVELION. Guvern, decizie zile libere
MINIVACANȚĂ CRĂCIUN-REVELION. Guvern, decizie zile libere

MINIVACANȚĂ CRĂCIUN-REVELION. Guvern, decizie zile libere Guvernul a decis cu privire la zilele libere de Crăciun și Revelion. 

MINIVACANȚĂ CRĂCIUN-REVELION. Guvern, decizie zile libere Decizia nu e chiar pe placul bugetarilor, care se bucură anual de foarte multe beneficii, începând cu zilele libere și punțile date legal. Cu toate acestea, decizia e pe placul marilor companii, să spunem, al mediului de afaceri, care se bucură că Guvernul nu a cedat și nu închide țara de sărbători. 

27 - 28 decembrie, zile LUCRĂTOARE

MINIVACANȚĂ CRĂCIUN-REVELION. Guvern, decizie zile libere Zilele de 24 decembrie și de 31 decembrie vor fi libere. Cu toate acestea, zilele de 27 și 28 decembrie vor fi zile lucrătoare. Bugetarii așteptau să vadă dacă Guvernul decide să le dea și pe acestea zile libere. Ar fi însemnat o adevărată vacanță, nu o minivacanță de Crăciun și Revelion, ci o vacanță cuprinsă între 24 decembrie și 2 ianuarie, bugetarii urmând să se întoarcă la serviciu abia în 3 ianuarie. Guvernul a oferit cele două zile libere, punțile cu Crăciunul și Revelion, dar, totodată, a hotărât să nu închidă țara pentru două săptămâni și zilele de 27 și 28 vor fi lucrătoare. 

Vezi și: Zile libere 2019. Fără minivacanță la începutul iernii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel