EXCLUSIV  Ministrul Mînzatu vrea o ”schimbare radicală”. Măsură preluată de Guvernul Orban. ”Poate veți fi uimiți”

Roxana Neagu / 01 noi 2019 / 10:51 Salveaza PDF Comentarii

Ministrul Fondurilor Europene a vorbit, astăzi, despre schimbările radicale pe care le-a propus, dar și despre măsurile pe care le vor continua și Guvernul Orban. 

Ministrul Fondurilor Europene, Roxana Mînzatu, a vorbit în cadrul evenimentului ”Sectorul 5 - exemplu de dezvoltare durabilă”, despre propunerea sa cu privire la ”o schimbare radicală legată de POR”, gestionat astăzi de la nivel central, de Ministerul Dezvoltării. Ministrul Mînzatu a propus descentralizarea și ideea de a avea în fiecare regiune Autoritate de Management distinctă. 

În cadrul evenimentului, la care este partener DCMedia Group, din care face parte și DCNews.ro, ministrul Fondurilor Europene a mai explicat că mai dorește descentralizarea deciziei, care să fie gestionată local, regional: ”Am văzut că este preluată de viitorul Guvern- n.r. Orban”. 

Roxana Mînzatu a dat un exemplu cu privire la câți bani europeni sunt investiți astăzi în retehnologizarea totală, extinderea microîntreprinderilor, întreprinderilor mici și mijlocii din zona urbană prin POR: ”Poate veți fi uimiți, este vorba de 1,4 miliarde de euro”. 

Vezi mai mult în video: 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25