EXCLUSIV  Ministrul Mînzatu vrea o ”schimbare radicală”. Măsură preluată de Guvernul Orban. ”Poate veți fi uimiți”

Ministrul Fondurilor Europene a vorbit, astăzi, despre schimbările radicale pe care le-a propus, dar și despre măsurile pe care le vor continua și Guvernul Orban. 

Ministrul Fondurilor Europene, Roxana Mînzatu, a vorbit în cadrul evenimentului ”Sectorul 5 - exemplu de dezvoltare durabilă”, despre propunerea sa cu privire la ”o schimbare radicală legată de POR”, gestionat astăzi de la nivel central, de Ministerul Dezvoltării. Ministrul Mînzatu a propus descentralizarea și ideea de a avea în fiecare regiune Autoritate de Management distinctă. 

În cadrul evenimentului, la care este partener DCMedia Group, din care face parte și DCNews.ro, ministrul Fondurilor Europene a mai explicat că mai dorește descentralizarea deciziei, care să fie gestionată local, regional: ”Am văzut că este preluată de viitorul Guvern- n.r. Orban”. 

Roxana Mînzatu a dat un exemplu cu privire la câți bani europeni sunt investiți astăzi în retehnologizarea totală, extinderea microîntreprinderilor, întreprinderilor mici și mijlocii din zona urbană prin POR: ”Poate veți fi uimiți, este vorba de 1,4 miliarde de euro”. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel