EXCLUSIV  Ministrul Familiei vrea mai mulți bani și mai mulți angajați. Natalia Intotero: ”Sper să găsesc îngăduință”. Are 160 de angajați

Blocarea angajărilor la stat nu pare a fi pe placul ministrului Familiei, Natalia Intotero. 

Întrebată câți oameni a angajat odată cu numirea în funcția de ministru al Familiei, Natalia Intotero a răspuns, în emisiunea ”D`Economic News”, realizată de Alex Vlădescu, la DCNews, că ”nu foarte mulți”. Aceasta a adăugat: ”În primul rând, cei patru consilieri pe care-i avem pe cabinet fiecare ministru”. A preluat secretarii de stat care se aflau sub conducerea fostului ministru. Fără a mai transmite dacă mai vorbim despre alți angajați în afară de cei patru, ministrul a completat: ”Nu foarte mulți pentru că există această legislație care blochează angajările”. 

”Cu toate acestea, vă spun sincer, după vizitele efectuate în teren și după discuțiile cu primul ministru, am să încerc și sper să găsesc îngăduință, pe partea Corpului de Control să fim susținuți, pentru că avem doar două persoane angajate și 14 posturi vacante și nu putem să facem performanță și control cu două persoane” a mai precizat ministrul Familiei, Natalia Intotero. De asemenea, la implementarea fondurilor europene, sunt opt locuri vacante în Ministerul Familiei, conform acesteia. 

”În total, Ministerul are 240 de locuri de muncă aproximativ, iar, dintre acestea, 80 de locuri sunt vacante” a precizat ministrul. 

Natalia Intotero nu vrea doar mai mulți angajați, ci și mai mulți bani. Întrebată despre bugetul Ministerului Familiei, aceasta a răspuns: ”Este unul care ar putea să fie mărit, vă spun sincer, și sper să fie mărit”. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel