Ministrul Apărării: Codruța Kovesi are grad de colonel

kovesi
kovesi

Corneliu Dobriţoiu, ministrul Apărării  Naționale, a declarat pentru gandul.info, că  procurorul general, Laura Codruţa Kovesi, are gradul de colonel în Armata Română, printr-un ordin, din 2010, al fostului ministru Gabriel Oprea. În replică, Codruţa Kovesi a declarat că nu are cunoştinţă  de vreun grad militar pe care l-ar fi primit şi nici de vreun fel de avansare militară.

Aflat la Brașov, ministrul Apărării, Corneliu Dobrițoiu, a declarat că procurorul general deţine gradul de colonel în Armata Română. "Au ieşit la iveală nume notabile şi din zona Justiţiei, de pildă, puteţi s-o salutaţi şi pe doamna Kovesi cu gradul de colonel. Colonel plin, desigur, a fost făcută în 2010, ce contează că doamna Kovesi n-a făcut armata. Mai sunt şi alţii din această zonă, dar nu vă dau alte nume, că nu le-am reţinut. Mi-a sărit în ochi doar cel al doamnei Kovesi, fiindcă este cine este, celelalte nume o să le găsiţi pe site-ul ministerului în cel mai scurt timp, pe care cred că merită să-l monitorizaţi"

În replică, procurorul general a cerut MApN să verifice cum a fost avansată la gradul de colonel fără ştiinţa sa şi să remedieze situaţia.

Vezi adresa trimisă la MApN.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel