Mihai Tudose-Carmen Dan, ÎNTÂLNIRE de URGENȚĂ

Premierul Mihai Tudose a chemat-o pe Carmen Dan, ministru de Interne, în biroul său după ședința de Guvern. 

Ședința de Guvern de astăzi a întârziat din cauza unei întâlniri avute de Mihai Tudose cu o parte dintre miniștri. Printre aceștia nu s-a aflat și Carmen Dan. 

La începutul ședinței de Guvern, Mihai Tudose a refuzat demiterea șefului Poliției Române, Bogdan Despescu, și a spus o ”informație pe surse” dezmințită de MAI cu câteva minute înainte. 

[citeste si]

”Bună ziua, la mulți ani! E prima ședință de Guvern. Un an liniștit în mod cert nu va fi. Încep prin a face un anunț mult așteptat, răspunzând la cele 420 de întrebări despre situația din Poliția Română. Am avut cu dl Bogdan Despescu, mi-a prezentat raportul care a fost gata abia azi-dimineață. Am înțeles de pe surse că noua propunere și-a declinat intenția de a-și ocupa funcția. L-am rugat pe dl Despescu ca într-o săptămână să-mi prezinte măsurile pe care o să le ia în această săptămână pentru remedierea situației. Ceea ce totuși trebuie remarcat este că acel făptaș a fost prins în două zile. De ce nu s-au luat și alte măsuri sau unde au scârțâit lucrurile, are o săptămână dl Despescu să-mi prezinte concluzia”, a spus Mihai Tudose în ședința de Guvern. 

După ce s-a încheiat ședința, potrivit Antena 3, Mihai Tudose a chemat-o în biroul său pe Carmen Dan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel