Mihai Gâlcă, BES 1, prezent în imaginile cu sacii de voturi, dezvăluiri. Printre altele, în saci, se afla ȘTAMPILA de vot a secției

Imagini video cu saci cu buletine de vot de la Sectorul 1 au ajuns în spațiul public, fiind extrem de controversate, din cauza declarațiilor contrare. 

Mihai Gâlcă a fost prezent în respectiva încăpere cu sacii de voturi, conform Digi24. El a intervenit telefonic la televiziunea de știri citată, unde a spus că  ”în toți sacii care erau depozitați în colțul respectiv, bănuiesc că erau aceleași documente ca și în sacul pe care l-am depozitat eu, cele patru dosare și ștampila secției de vot”. 

El a mai spus că totul a decurs procedural, legal și transparent. În același timp, Mihai Gâlcă a mai spus: ”Ca și membru în BES 1, nu am făcut decât să depun actele care nu erau concludente și care urmau să se reverifice ulterior, a doua zi, se și vede că era o oră târzie, în condițiile în care activitatea noastră în birou a început duminică dimineață, la ora 06:00, și s-a finalizat în data de 29, la ora 03:00”. 

Întrebat dacă ar fi putut avea Dan Barna acces în încăpere și posibilitatea să modifice procese verbale, Mihai Gâlcă a răspuns: ”Nu știu dacă a fost Dan Barna în încăpere, nu am cunoștințe despre acest aspect, dar slabe șanse”. 

Membrul BES 1 a mai spus că-n spatele ușii care se deschide în încăpere este o echipă a Jandarmeriei Române, intrarea fiind anunțată inclusiv către președintele BES 1. ”Toată echipa a acționat conform legislației” a mai afirmat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel