Mihai Fifor, oprit pe stradă: Mă implorau / Vă spun: NU UITAȚI CE V-AU FĂCUT!

Mihai Fifor FOTO AGERPRES
Mihai Fifor FOTO AGERPRES

„Nu vor mai da drumul la scaun!”, avertizează Mihai Fifor într-un mesaj publicat pe Facebook marți dimineață.

„În 2010-2012, când se tăiau pensii și salarii, când creștea TVA, iar sute de mii de firme dădeau faliment și milioane de români mergeau în șomaj, eram oprit pe stradă de diverși cetățeni care aproape mă implorau: „Faceți ceva să-l dați jos pe Boc, că nu mai putem!". Încercam să-i liniștesc și le spuneam SĂ NU UITE când vor veni alegerile.

La fel în 2016, când oamenii îmi spuneau că „nu i-au ales pe tehnocrații care își bat joc de România". Le spuneam SĂ NU UITE când vor avea puterea votului.

Astăzi, oamenii lui Boc și ai lui Cioloș vor să vină din nou la guvernare. Cu același program: disponibilizări în masă, impozitarea salariilor și a pensiilor, anularea voucherelor de vacanță, sâmbăta zi lucrătoare, creșterea facturilor la utilități si alte astfel de măsuri "de dreapta".

Vă spun, deci, același lucru: NU UITAȚI CE V-AU FĂCUT! În noiembrie aveți votul care îi poate opri să revină guvernare. Altfel, vor face ce au mai făcut! Și nu veți mai scăpa de ei în următorii 4-5 ani! Nu vor mai da drumul la scaun!”, a scris, marți dimineață, Mihai Fifor pe contul său de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel