Mihai Fifor: Dragnea urma să-și anunțe candidatura. Dăncilă nu cunoștea sondajele

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Mihai Fifor, secretar general al PSD, a făcut declarații neașteptate la TVR 1 despre Liviu Dragnea, dar și despre Viorica Dăncilă. 

Dăncilă nu știa procentele din sondajele PSD

Mihai Fifor a afirmat că Viorica Dăncilă nu a avut acces la rezultatele sondajelor din campania electorală pentru alegerile europarlamentare. El a afirmat că în jurul lui Liviu Dragnea ”aveai senzația că s-a creat o bulă, i se inducea ideea succesului”. Secretarul general al PSD este ”convins” că Liviu Dragnea urma să-și anunțe candidatura la prezidențiale, iar scorul de la alegerile europarlamentare a fost un șoc pentru fostul lider al PSD. 

”Era evident că ceva nu e în regulă. Nu cred că era vorba doar de scorul alegerilor. Cred că intuia ce urma să se întâmple a doua zi” a spus Mihai Fifor despre figura lui Liviu Dragnea din seara alegerilor europarlamentare. Mihai Fifor a adăugat că ”Liviu Dragnea credea că PSD va câștiga alegerile”. 

”Ruptură Dragnea-Dăncilă. Presiune fenomenală pe Guvern”

El a mai afirmat că ”premierul simțea valul de ură” și-l ”deconta”, atrăgând atenția că Viorica Dăncilă nu a fost în țară în aceleași locuri cu Liviu Dragnea, în campania electorală.

”Premierul era cumva izolat în Palatul Victoria. În momentul în care premierul s-a opus Ordonanțelor, pentru că Viorica Dăncilă a refuzat să facă această mișcare și a spus că nu intervine pe Ordonanțe pe Justiție. Lucrul acesta a deranjat, pentru că multă lume se aștepta să execute. (...) Era o ruptură, o chestiune foarte ciudată între președintele partidului și premier, era o situație extrem de tensionată, undeva trebuia să existe un debușeu, a fost o presiune fenomentală pe Guvern”, a continuat Fifor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel