Edinson Cavani. Vedeta lui PSG, protagonist al unor înregistrări video

Fotbalistul campioanei Franței se implică într-o campanie din țara sa natală.

Edinson Cavani, atacantul echipei de fotbal Paris Saint-Germain, s-a alăturat Organizaţiei Panamericane a Sănătăţii (OPS) într-o campanie de susţinere a vaccinării, demarată în America de Sud, informează agenţia EFE, preluată de Agerpres. 
Internaţionalul din Uruguay apare în două înregistrări video difuzate de OPS în care îndeamnă copiii, părinţii şi întreaga familie să se vaccineze.

[citeste si]

Un atacant promovează apărarea


Campania publicitară vizează sensibilizarea oamenilor în privinţa beneficiilor vaccinării, pentru întărirea organismului, prevenirea bolilor şi salvarea de vieţi, prin intermediul unui sportiv de elită, considerat unul dintre cei mai buni din lume pe postul său. 
"Meciurile nu se câştigă doar înscriind goluri, trebuie să ai şi o apărare cât mai bună. Întăreşte-o pe a ta. Vaccinează-te!", afirmă Cavani într-unul dintre mesajele sale de susţinerea a vaccinării. 
Această campanie urmează să permită vaccinarea a peste 70 milioane de persoane în America de Sud şi Caraibe. Campania se desfăşoară sub sloganul "Întăreşte-ţi apărarea. Vaccinează-te! Vaccinurile funcţionează".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel