Meghan Markle pune piciorul în prag: prințul Harry are interzis

Meghan Markle îi interzice prinţului Harry să participe la tradiţionala vânătoare de 'Boxing Day'.

Nepotul reginei Elisabeta a II-a, prinţul Harry, va fi absent de la tradiţionala partidă de vânătoare, la care participă familia regală britanică a doua zi de Crăciun, de aşa numita 'Boxing Day', relatează online ziarul spaniol ABC. Meghan Markle, ducesa de Sussex, i-a cerut soţului ei să nu ia parte la tradiţionala partidă de vânătoarea.

Aprigă apărătoare a drepturilor animalelor, Markle este hotărâtă să-l ţină departe anul acesta pe prinţul Harry de la o tradiţie la care fiul cel mic la Dianei de Welles a participat de peste 20 de ani. O absenţă care nu este deloc pe placul fratelui său mai mare, prinţul William, care consideră acest gest o influenţă prea mare exercitată de ducesa de Sussex asupra soţului ei. Această tradiţie anuală a întărit legăturile între cei doi fraţi de când erau mici, astfel încât această decizie nu poate decât să-l nemulţumească.

'Harry a fost întotdeauna amator de partide de vânătoare, dar acum zilele în care mergea la vânătoare pare că s-au încheiat pentru el', a declarat o sursă ziarului Daily Mail. Va fi pentru prima dată de când s-a însurat, că nepotul reginei lipseşte de la un eveniment de asemenea importanţă. O altă sursă a asigurat ziarului britanic că fosta actriţă Meghan Markle l-a îndepărtat pe prinţ de familia regală. Cei care îl cunosc pe Harry asigură că prinţul s-a schimbat mult de când a cunoscut pe Meghan.

Citește și: Meghan Markle, avertizată. Majordomul lui Lady Di rupe tăcerea

Moment destul de delicat

În afară de a renunţa la petrecerile sale nocturne, nepotul reginei petrece mult mai puţin timp cu prietenii săi apropiaţi. El a optat de asemenea pentru un regim alimentar mult mai sănătos şi poartă articole vestimentare care respectă animalele şi mediul.

Decizia de a nu participa la această tradiţie istorică vine într-un moment destul de delicat, după apariţia zvonurilor privind faptul că Meghan Markle nu s-ar înţelege prea bine cu cumnata sa, ducesa de Cambridge. În asemenea măsură, încât însăşi regina a intervenit pentru a le obliga pe cele două să petreacă împreună seara de Crăciun, pentru a da o imagine de familie unită.

Citește și: Familia regală britanică, cele mai frumoase felicitări de Crăciun (FOTO)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel