Mbappe va rata meciul cu Bayern, în urma accidentării din etapa trecută

Mbappe, dezamăgit după înfrângerea cu Bayern: „Acesta este nivelul nostru maxim”. Starul celor de la PSG a răspuns în spaniolă când a fost întrebat care sunt planurile lui de viitor
Mbappe, dezamăgit după înfrângerea cu Bayern: „Acesta este nivelul nostru maxim”. Starul celor de la PSG a răspuns în spaniolă când a fost întrebat care sunt planurile lui de viitor

Kylian Mbappe va lipsi 3 săptămâni, în urma unei accidentări la coapsa stângă.

 

Fotbalistul Kylian Mbappe, una din vedetele lui Paris Saint-Germain, accidentat la coapsa stângă, este indisponibil pentru o perioadă estimată la trei săptămâni şi va rata meciul de acasă cu Bayern Munchen de pe 14 februarie, din turul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, a anunţat joi clubul său, citat de AFP.

Kylian Mbappe a suferit "o leziune la coapsa stângă" în meciul de campionat câştigat miercuri la Montpellier (3-1). Atacantul va lipsi şi în partida de pe 8 februarie cu Olympique Marseille, din optimile de finală ale Cupei Franţei, însă ar urma să fie apt de joc pentru returul cu Bayern, programat pe 8 martie la Munchen.

Vedeta lui PSG a părăsit terenul de joc după 20 de minute din întâlnirea cu Montpellier.

"La unul din dueluri, Kylian a primit o lovitură în spatele genunchiului şi în muşchi", la o ciocnire cu Leo Leroy, a spus după meci antrenorul campioanei Franţei, Christophe Galtier, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel