Maşină răsturnată în pârâu. O fetiţă de 7 ani a murit UPDATE

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă

O fetiţă de aproximativ 7 ani a decedat în accidentul petrecut vineri dimineaţa, pe DN 13, la ieşirea din Rupea spre Sighişoara, ea fiind descoperită de pompierii braşoveni după ce au ridicat autoturismul răsturnat într-un pârâu.

Iniţial, echipajele ISU sosite la faţa locului au descarcerat două persoane, o femeie şi copilul ei de aproximativ 2 ani, aceştia, găsiţi în stare gravă, fiind intubaţi, în sprijinul lor fiind solicitat un elicopter SMURD.

Ulterior, după ce au ridicat maşina răsturnată într-un pârâu, pompierii au descoperit sub aceasta şi o fetiţă, de circa 7 ani, pentru care echipajele medicale sosite la faţa locului nu au mai putut face nimic, fiind declarat decesul.

Potrivit ISU Braşov, până la sosirea pompierilor, un echipaj al Jandarmeriei Braşov, care era în drum spre o altă misiune, i-a acordat ajutor celei de-a patra persoane aflată în autoturismul răsturnat în pârâu, un bărbat, menţinându-i capul la suprafaţa apei să nu se înece şi scoţându-l, ulterior, din maşină.

Şoferul a pierdut controlul volanului

Conform IPJ Braşov, în autoturismul implicat în accident, înmatriculat în Ungaria, se afla o familie cu doi copii. Din primele cercetări, şoferul ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a lovit un parapet de pe marginea părţii carosabile din dreapta sensului său de mers, după care s-a răsturnat în şanţul din stânga.

Copilul de aproximativ doi ani, aflat în stop cardio-respirator, va fi transportat cu elicopterul SMURD la o unitate medicală din Târgu Mureş, iar cei doi adulţi - la UPU a SCJU Braşov, au precizat reprezentanţii ISU Braşov.

Potrivit sursei citate, ambii adulţi sunt inconştienţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel