Marian Vanghelie: E un rezultat prost. Dragnea este şi el răspunzător

Marian Vanghelie, fost lider PSD, consideră necesară o analiză a greșelilor din organizarea campaniei, unul dintre cei vinovați de rezultatul alegerilor prezidențiale, fără precedent după 1990,  fiind și preşedintele executiv al partidului, Liviu Dragnea. 

"Este un rezultat foarte prost, de neașteptat. Trebuie să facem o analiză cu toate organizațiile, s-au făcut nişte greşeli şi trebuie să vedem de unde sunt aceste greșeli. 26% în turul doi, cât a luat în plus dl Iohannis, este un scor care nu s-a luat din '90 până acum. Cred că am avut niște deficienţe în pregătirea și organizarea campaniei. Cred că pe fondul de organizare sunt niște oameni care sunt răspunzători și trebuie să schimbăm locurile, pentru că nu ne putem permit ca în următoarea perioadă în orice tip de campanie care vine să ne manifestăm așa, să pierdem și să nu ne dăm sema de ce pierdem. Toţi cei care s-au ocupat de organizare, care au fost directori de campanie, cred că Dragnea este şi el răspunzător. Toţi am făcut echipă, într-o formă sau alta. Ponta e prim-ministru şi noi, în următoarea perioadă, trebuie să vedem exact așa cum a spus și dl președinte Iohannis, să nu se dea toată puterea într-o singură parte. Unii la Cotroceni, unii la guvernare", a declarat, luni, Marian Vanghelie, la sediul PSD.

În ceea ce priveşte Legea Amnistiei, Vanghelie a declarat că "trebuie să cadă în Parlament și rapid". De asemenea, în opinia lui Marian Vanghelie, o altă problemă care trebuie discutată este și imunitatea parlamentarilor, deoarece "Parlamentul nu este o ascunzătoare a unora".  

Pe de altă parte, Marian Vanghelie consideră că s-a greșit și în privința votului din diaspora. „A fost dezatruos. Am greșit și trebuie să spunem, să vedem unde am greșit și ce trebuie făcut", a mai spus Vanghelie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel