Maria Popovici se alătură juriului ”Stand-Up Revolution”. Teo, Vio, Costel și Dan Badea nu știau

Maria Popovici se alătură juriului „Stand-Up Revolution”.

Maria Popovici se alătură mesei juriului Stand-Up Revolution, iar prezența ei a fost o surpriză totală până în ultima clipă pentru Teo, Vio, Costel și Dan Badea. În plus, sezonul doi al emisiunii mai vine cu o noutate: jurații vor intra la votul publicului și, la final, cel care va obține cel mai mic punctaj, va părăsi masa juriului. Premiera noului sezon Stand-Up Revolution va avea loc vineri, 30 septembrie, de la 21:30, la Antena 1.

Cu experiență în lumea stand up-ului și având în palmares trofeul sezonului 2 iUmor, Maria Popovici a acceptat cu bucurie rolul de jurată în cadrul show-ului Stand-Up Revolution. „Sezonul 2 de la Stand-Up Revolution este o surpriză și pentru mine, căci nu ştiu cum e să fii jurat, cât şi pentru colegii mei, care nu știau că o să fiu cu ei în juriu. Cred că o să fie un sezon foarte tare, mai ales că surprizele nu o să se oprească aici!“, a declarat Maria Popovici.

Deși au fost luați prin surprindere de apariția Mariei Popovici la masa juriului Stand-Up Revolution, Teo, Vio, Costel și Dan Badea au primit-o cu brațele deschise, însă, totodată, și-au regândit strategiile pe care și le pregătiseră. 

„Ce o ajută pe Maria este că e o comediantă foarte bună, ne știm de mult timp, ne înțelegem bine și o să colaborăm bine (...). Strategie ca să ies învingător: strategie, bineînțeles, că am!“, a mărturisit Vio, iar Costel a făcut urmăroarele precizări: „Mă bucur că a venit Maria Popovici la masa juraților pentru că aduce o pată de culoare și parfum, dar m-a blocat un pic provocarea cu votarea juriului. Stai așa, ce facem aici? Concurăm între noi, jurații? Pune un pic de presiune pe noi. Chiar și-așa, e vorba despre a ne simți bine și a descoperi următoarea revelație în stand-up“.

„Apariția unui nou jurat în persoana Mariei Popovici a dinamizat și a dinamitat cumva tot ce s-a unit și s-a întâmplat între jurați în sezonul 1. Cât despre acest vot, nu s-a mai întâmplat vreodată în istoria televiziunii!”, a dezvăluit şi Dan Badea, în vreme ce Vio a completat: „Cel mai votat jurat! Aici o să fie foarte greu, pentru că sunt 100% convins că, deși, am câștigat primul sezon, nu voi fi cel mai votat jurat. Este aproape imposibil! În primul rând, n-am atu peste nimeni! Dan Badea e de când lumea și pământul la televizor, e foarte bun, e bun și la stand-up, face show-uri mari. Teo e ăla deștept, ăla deștept și dur, trebuie să rămână! Costel... Costel e Costel, e amuzant, e funny, e entertainer, este one man show! Maria... Maria e Maria! Plus că e femeie! Nu o să dea afară o femeie, așa că: eu rămân! Deci, mulțumesc frumos pentru aceste două sezoane“. 

Stand-Up Revolution, prima emisiune televizată de stand up din România revine cu un nou sezon, începând din 30 septembrie, în fiecare vineri, de la 21:30, la Antena 1. Şi de această dată, prezentatorilor – Ilona Brezoianu şi Şerban Copoţ -  le va reveni sarcina grea de a susține atât concurenți care nu au mai urcat vreodată pe o scenă de stand-up, cât și nume cunoscute, care își fac curaj în speranța că vor primi ocazia de a intra în echipa unuia dintre jurați și chiar de a apărea într-un spectacol alături de aceștia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel