Marcel Ciolacu: Astăzi am votat pentru siguranță și dezvoltare

Foto: Facebook / Marcel Ciolacu
Foto: Facebook / Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, liderul PSD, se arată încrezător în alegerile locale din acest an și susține că ”oamenii îi vor vota pe cei care au făcut ceva concret”. 

Marcel Ciolacu a votat încă de dimineață la alegerile locale din acest an. Liderul PSD susține că a votat pentru ”siguranță și încredere”. 

”Astăzi am votat pentru siguranță și dezvoltare. Pentru siguranța că cel care va reprezenta Buzăul în următorii patru ani va continuă să muncească pentru buzoieni și pentru rezolvarea problemelor comunității noastre. La fel că toți buzoienii, îmi doresc continuarea proiectelor care au dus la dezvoltarea Buzăului. În același timp, sunt încrezător că și bucureștenii îi vor vota astăzi pe cei care au demonstrat cu fapte concrete că s-au implicat total, în ultimii 4 ani, în rezolvarea problemelor Capitalei. Pe cei care le-au fost alături și care au avut grijă de sănătatea lor, acum la greu, în pandemie. Din ce am văzut și simțit mergând prin țară, știu sigur că românii vor vota oamenii care au administrat corect localități și județe și au adus bunăstare cetățenilor. A trecut vremea vorbelor deșarte, a contrelor politice, a descoperii problemelor comunității doar în campanie! Oamenii îi vor vota pe cei care au făcut ceva concret! Doamne ajută!”, a declarat Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel