EXCLUSIV  Marș Unire. Violențele de la Guvern au fost planificate. Semnal deosebit de puternic!

Violența cu care au fost atacați de către jandarmi manifestanții unioniști nu este întâmplătoare. Guvernul a vrut să dea un mesaj, reacția dură face parte din strategia de supraviețuire a tehnocraților,după alegeri, consideră Codrin Ștefănescu.

”Am fost acolo și am văzut cu ochii mei: oamenii cu steaguri tricolore, care manifestau pentru Unire, au fost blocați de jandarmi, erau împinși către țarcuri, să nu se poată întoarce pe Calea Victoriei. I-au bătut fără milă, s-a acționat în forță. Nu a fost întâmplător, nu e o greșeală. Reacția a fost cu atât mai stridentă cu cât peneliștii nu au reușit să adune oameni la mitingul pro-Cioloș, au trebuit să amâne manifestarea. Ca urmare, s-a acționat la ordin, ca să se transmită un mesaj în toată țara. Guvernul vrea să controleze strada. Dacă sunt tineri frumoși care ies pentru a ataca Opoziția, îi lasă, ei au voie. Dacă sunt proteste, fie sindicale, fie politice, anti-Putere, îi bate de le sar capacele și le dă amenzi uriașe.  Mesajul e limpede: gata cu democrația! Poliția va fi militarizată, jandarmii au ordin să tragă, dacă este cazul, pentru a-i apăra pe tehnocrați.

E un semnal de forță: vom nesocoti votul popular, vom bate, vom aresta, dar nu plecăm din Palatul Victoria. S-au folosit de stradă pentru a ajunge la putere, acum vor să o controleze total. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel