Majorare pensii. Tudorache, mesaj ferm către Orban: Ușa e acolo, să își vadă de drumul lui

AGERPRES
AGERPRES

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, susține că Guvernul trebuie să facă rost de bani pentru pensii și alocații. În caz contrar, ”să plece acasă”, transmite el. 

Dan Tudorache, candidat PSD la Primăria Sectorului 1, a intervenit joi seara în direct la România TV unde a reacționat după ce Ludovic Orban a acuzat PSD-ul de criminalitate economică. De asemenea, politicianul a comentat și despre majorarea pensiilor cu 40% și dorința premierului de a împiedica ceea ce s-a votat deja în Parlament. Întrebat dacă sunt bani și pentru pensii și pentru alocații, Dan Tudorache a răspuns: 

”Guvernul trebuie să facă rost de bani. Ei au vrut să vină la guvernare în noiembrie. Știm foarte bine că la 1 septembrie 2020 trebuia să mărească pensiile cu 40%. Deci știau foarte bine la ce muncă se înhamă. Dacă nu e în stare să facă rost de bani, atunci să plece acasă. Să dea vina în permanență pe PSD, deja cred că s-a săturat și lumea. Este la guvernare, și-a asumat guvernarea? Să facă rost de bani și să respecte legile. CCR a spus clar. Trebuie să o pună în aplicare și să o respecte. Dacă nu e în stare, ușa e acolo, să își vadă de drumul lui”, a declarat Dan Tudorache, candidat PSD la Primăria Sectorului 1. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel