Maia Morgenstern, VICTORIE. Anunțul făcut

Maia Morgenstern
Maia Morgenstern

În ciuda scandalului iscat în jurul său, Maia Morgenstern a câştigat concursul de proiecte de management pentru Teatrul Evreiesc de Stat (TES) din Bucureşti. 

Maia Morgenstern a câștigat cu media 8,80, la 10 sutimi diferenţă faţă de contracandidatul ei, Erwin Şimşensohn, anunţă Primăria Municipiului Bucureşti pe site-ul instituţiei.

Maia Morgenstern a obţinut nota 8,62 la prima etapă a concursului – analiza proiectelor de management, şi nota 8,99 la cea de-a doua etapă a concursului - interviul. Erwin Şimşensohn a primit notele 8,48, la prima etapă, respectiv 8,92, la cea de-a doua etapă. Conform prevederilor Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările şi completările ulterioare, candidatul câştigător este cel care a obţinut cea mai mare medie, cu condiţia ca aceasta sa fie de minimum 7.

Actriţa Maia Morgenstern ocupă funcţia de manager al Teatrului Evreiesc de Stat din anul 2012, când a fost într-o poziţie de interimar, ulterior fiind numită în funcţie, în urma unui concurs. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel