Magistrat anchetat penal, ascuns într-un sanatoriu de frica SIIJ. Bogdan Chirieac: Bine că a venit Guvernul PNL

Un judecător pus sub acuzare s-ar fi ascuns într-un sanatoriu pentru a nu fi cercetat de Secția Specială de Investigare a Magistraților. 

Judecătorul Ion Tudoran a fost pus sub acuzare de Secția Specială pentru fapte foarte grave. Este acuzat de trafic de influență, fals în declarații și efectuarea de operațiuni financiare incompatibile cu funcția, susține România TV. Judecătorul ar fi devenit chiar șeful unui grup infracțional organizat înainte să se pensioneze. 

Deși este căutat pentru a fi anchetat, se pare că judecătorul și-a dat demisia din magistratură și a renunțat la pensia specială. Mai mult, acesta s-a internat inițial într-un sanatoriu din Capitală, iar acum se află într-un sanatoriu la Predeal, totul pentru a nu fi anchetat, mai precizează sursa citată.  

Bogdan Chirieac a reacționat într-o intervenție în direct la România TV cu privire la acest caz. 

”Omul și-a dat demisia din sistem ca să scape de Secția Specială? Da-v-ar Dumnezeu sănătate! Bine că a venit Guvernul PNL și o desființează. A promis și domnul Iohannis că o desființează imediat și atunci omul poate să facă cerere să reintre în sistem, să își reia pensia că nu îl mai anchetează nimeni”, a precizat Bogdan Chirieac la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel