Mașina polițistului care i-a pus cătușe unui cunoscut medic, INCENDIATĂ

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Mașina unui ofițer de poliție din Târgu Mureș a ars ca o torță în noaptea de joi spre vineri. Nu este exclusă ipoteza unei incendieri. 

Poliţistul a cărei maşină a ars este unul dintre cei care l-au reţinut pe cunoscutul chirurg Benedek Imre, în urma unui scandal în plină stradă. 

În septembrie, medicul Imre ar fi împins un poliţist rutier, care l-a depistat în trafic cu asigurarea auto expirată. Procurorii au deschis dosar penal pentru ultraj şi iniţial l-au pus pe chirurg sub control judiciar, măsură revocată ulterior de instanţă.

Șeful sindicatului polițiștilor Sed Lex a spus vineri, la Antena 3, că polițistul a cărui mașină a fost incendiată a fost amenințat de mai multe ori.

”E un dosar penal în prezent, sunt mai multe piste pe care se lucrează. Polițistul a fost amenințat de multe persoane, poate merge ipoteza și către medicul Benedek. Oamenii care își fac datoria sunt supuși unor riscuri. Cu ce a greșit omul ăsta?”, a spus președintele Federației polițiștilor Sed Lex, Florin Vîlnei, vineri, la Antena 3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel