”Luptă politică”. Dăncilă, declarații de la Palatul Victoria: Abordare lipsită de etică

Rodica Mitu / 02 aug 2018 / 13:33 Salveaza PDF Comentarii
Viorica Dăncilă
Descriere foto: Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă, premierul României, a făcut, joi, 2 august, în cadrul ședinței de la Palatul Victoria, un apel important.

Premierul României a vorbit despre o abordare lipsită de etică, precizând că sprijinul oferit nu ține cont de opțiunile politice.

"Am declanșat o amplă operațiune de evaluare a pagubelor produse de inundații pentru a putea interveni în sprijinul populației. Din păcate, vedem cu dezamăgire că necazul oamenilor este folosit în lupta politică. Fac apel către cei tentați de această abordare lipsită de etică să lase deoparte interesele mărunte și să-și concentreze energia în ajutorarea cetățenilor", a zis Viorica Dăncilă, joi, 2 august.

Sprijin financiar

"Guvernul a avut și are în continuare în atenție situația din întreaga țară, iar sprijinul pe care îl oferim nu ține cont de opțiunile politice. Am intervenit prompt și am acordat periodic, în ședințele de Guvern, în funcție de evaluările din teritoriu, ajutoare financiare. (...) Numai în luna iulie am acordat sprijin financiar în valoare totală de peste 320 milioane lei pentru toate lcomunitățile din județele afectate", a afirmat Viorica Dăncilă.

”Cer din nou autorităților locale și centrale să rămână mobilizate pentru a putea interveni în cel mai scurt timp în zonele afectate de inundații”, a mai declarat Viorica Dăncilă.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26