Luis Enrique a dezvăluit motivul scandalului cu Robert Moreno

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Fostul antrenor al Barcelonei a revenit pe banca echipei naționale a Spaniei.

Luis Enrique a susținut prima sa conferință de presă de la revenirea ca selecționer al naționalei Spaniei, conform Agerpres.

Din cauza unor probleme personale, Enrique a părăsit echipa națională, predând rolul de antrenor principal secundului său, Robert Moreno. Acesta i-a promis că va face pasul înapoi oricând va dori să revină fostul antrenor al Barcelonei.

Ambiția nemăsurată este un mare defect

 

„Este o zi foarte specială pentru mine, pentru familia mea, pentru că am revenit acasă. Sunt o persoană care fuge de controverse, dar sunt obligat să fac acest lucru pentru că această controversă este declanșată de o altă persoană care a lucrat cu mine. Am avut o întâlnire cu el şi mi-a spus că vrea să conducă echipa la EURO 2020 şi apoi să redevină secund. Nu m-a surprins. Dar ambiția nemăsurată este un mare defect. I-am înțeles poziția, dar nu am împărtășit-o. I-am spus că nu-l mai văd secundul meu, că mă simt puternic, dar nu știu când voi reveni, dar vreau să lucrez. Din acel moment am decis să nu mă propun, să-i sun pe cei de la federație. Cred că în pozițiile pe care le deținem în fotbal reprezentăm anumite valori. Totul s-a schimbat în octombrie, la o întâlnire la Zaragoza. Le-am spus atunci că pot renunța la orice obligație pe care o au fată de mine. Dar le-am expus şi punctul meu de vedere şi interesul de a reveni. Aș îndrăzni să spun că Rubiales (președintele federației spaniole) şi Molina (directorul sportiv) au fost întotdeauna loiali şi sinceri", a declarat Luis Enrique.

Nu vor fi mari schimbări în jocul echipei

 

Tehnicianul spaniol a spus că nu a vorbit cu jucătorii și că nu va face mari schimbări în mecanismul de joc al naționalei.

„Nu am vorbit cu jucătorii, dar sunt deschis la apelurile telefonice. Mi-a plăcut imaginea lăsată de națională şi am învățat mult de la Robert Morena. Nu voi impune lucruri diferite. Este o mândrie să conduc Spania la EURO 2020, unde va fi una între favorite. Problema este că există 6-8 favorite, aşa că sunt conștient de dificultatea misiunii mele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel