Lourdes Leon, fiica Madonnei, cu axilele neepilate pe covorul roșu de la MET Gala / VIDEO+FOTO

Lourdes Leon, fiica Madonnei, cu axilele neepilate pe covorul roșu de la MET Gala   /   Sursă foto: Captură YouTube HOLA
Lourdes Leon, fiica Madonnei, cu axilele neepilate pe covorul roșu de la MET Gala / Sursă foto: Captură YouTube HOLA

Fiica Madonnei a fost surprinsă cu axilele neepilate la MET Gala.

Fiica Madonnei, Lourdes Leon, și-a arătat cu mândrie părul axial și abdomenul la Gala Met 2021. Modelul, în vârstă de 24 de ani, a atras privirile celor prezenți la eveniment, purtând o rochie roz și bikini.

În timp ce cântăreața „Vogue” nu a participat la evenimentul de înaltă modă, Leon a avut o apariție îndrăzneață, pozând în costumul colorat, cu limba scoasă și expunându-și axilele neepilate. Aceasta a purtat cercei din argint, un accesoriu argintiu pentru buric, o geantă de mână strălucitoare și unghii lungi care au atras atenția publicului, în timp ce părul îi atârna până în zona genunchilor.

Leon, care a apărut pe coperta revistei Vogue din septembrie 2021 alături de alte șapte modele, a vorbit despre ea spunând: „Oamenii cred că sunt acest copil bogat fără talent căruia i s-a dat totul, dar nu sunt.", a precizat aceasta.

Fiica Madonnei și a fostului ei partener, actor și antrenor personal Carlos Leon, a continuat să afirme că și-a plătit din banii ei studiile. Modelul, care a apărut în campanii pentru Stella McCartney și Marc Jacobs, a fost o perioadă la Universitatea din Michigan înainte de a se transfera la conservatorul de dans SUNY Purchase.

Cum le răspunde Lourdes leon celor care o critică

Într-un interviu acordat Vanity Fair, ea a dezvăluit că a început cursuri de balet la doar trei ani.

De asemenea, Leon a abordat unele dintre celelalte critici cu care se confruntă ca urmare a faptului că e fiica Madonnei, cum ar fi faptul că a fost atacată pe rețelele sociale pentru alegerea ei de a nu-și epila axilele. Aceasta a precizat că reacția ei împotriva celor care au atacat-o în mediul online pentru că nu se epilează a fost fermă „Da, vino la mine, frate”, le-a spus acesta, informeaz Independent.co.uk.

Madonna o sprijină pe Britney Spears: Venim să te luăm din închisoare! Sclavie!

Madonna şi-a făcut public sprijinul pentru Britney Spears şi a comparat tutela judiciară sub care se află aceasta cu sclavia, informează DPA. 

Vedeta, în vârstă de 62 de ani, a descris tutela judiciară în virtutea căreia activităţile şi activele financiare ale lui Britney sunt controlate de tatăl său, Jamie Spears, din anul 2008, drept o 'încălcare a drepturilor omului. Un proces ce vizează anularea tutelei judiciare a început anul trecut.

În cadrul acestuia, luna trecută, Britney Spears a solicitat într-o audiere anularea tutelei şi a dezvăluit dificultăţile fizice şi emoţionale pe care a fost forţată să le suporte din cauza acestui regim judiciar. Cererea ei a fost însă respinsă de un tribunal din Los Angeles (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel