LOOK TV și LOOK PLUS, în GRILA RCS&RDS din FEBRUARIE

Abonații operatorului de cablu RCS&RDS au primit, vineri, o veste excelentă.

Intel Sky Broadcast a cumpărat anul trecut drepturile TV pe următoarele cinci sezoane de Liga 1 și Cupa Ligii. Meciurile au fost transmise de Look TV şi Look Plus, programe care nu au putut fi urmărite de abonații RCS&RDS.

După disputarea primei jumătăți a sezonului, Intel Sky Broadcast a vândut drepturile TV și celor de la RCS&RDS, contra sumei de 24 de milioane de euro anual.

Vezi și: Liga 1 și Cupa Ligii, gratuit la Digi Sport. RCS&RDS, OFICIAL

Look TV și Look Plus intră în grila RCS&RDS

Vineri dimineaţă, oficialii Intel Sky Broadcast au emis un comunicat în care anunţă că au semnat un parteneriat extins cu RCS&RDS, prin care Look TV şi Look Plus vor fi difuzate în pachetul de bază al operatorului de cablu.

"Începând cu luna februarie, posturile Look TV şi Look Plus vor face parte din pachetul de bază oferit clienţilor de televiziune prin cablu şi satelit al RCS&RDS. Fanii fotbalului românesc vor putea urmări în continuare cele două posturi în direct toate cele 9 meciuri ale fiecărei etape din Liga 1, precum şi partidele din cadrul Cupei Ligii.

Noutatea adusă de acest parteneriat îl reprezintă însă producţia meciurilor ce va fi asigurată pentru ambele staţii de televiziune de către compania RCS&RDS", se arată în comunicatul citat de gsp.ro.

"Pe lângă extinderea distribuţiei, cele două posturi TV depun eforturi constante de îmbunătăţire a programelor oferite, pregătind surprize cu privire atât la conţinutul legat de fotbal şi alte sporturi, cât şi la cel legat de producţiile de entertainment proprii şi achiziţionate.

Astfel, noi formate de reality şi de entertainment vor intra în curând pe cele două posturi, Look TV şi Look Plus, dar şi o serie de filme şi seriale achiziţionate de la parteneri de renume din categoria companiilor mari de producţie", mai precizează comunicatul emis de Intel Sky Broadcast.

Citește și: Dezastru în Liga 1! O echipă de pe podium cere INSOLVENȚA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel