Liviu Pop, REACȚIE la posibila înlocuire

Liviu Pop
Liviu Pop

Odată cu desemnarea Vioricăi Dăncilă pentru postul de premier, au apărut mai multe nume de miniștri care ar putea părăsi Executivul. Printre miniștrii care ar putea fi înlocuiți se numără ministrul Educației, Liviu Pop.

 

După desemnarea Vioricăi Dăncilă în funcția de premier, au apărut în spațiul public speculații în legătură cu noua componență a Guvernului. Printre miniștrii care și-ar putea păstra portofoliul, s-ar număra: Petre Daea la Ministerul Agriculturii, Lia Olguța Vasilescu la Ministerul Muncii și Tudrel Toader la Ministerul Justiției. Pritre cei care ar urma să fie excluși, ar fi miniștrii care și-ar fi exprimat explicit susținerea pentru Mihai Tudose sau cei considerați apropiați ai fostului premier: Mircea Titus Dobre – Ministerul Turismului, Felix Stroe – Ministerul Transporturilor, Marius Nica – Ministerul Fondurilor Europene, Lucian Romașcanu – Ministerul Culturii, Florian Bodog – Ministerul Sănătății și Liviu Pop, de la Ministerul Educației.

În ceea ce privește înlocuirea ministrului Educației, Liviu Pop a declarat că nu are emoții în acest sens și dacă acest lucru se va întâmpla, va respecta decizia CEx-ului.

 Liviu Pop: „Nu sunt în Guvernul României pe persoană fizică"

„CEx-ul va decide. Nu sunt în Guvernul României pe persoană fizică. Am venit politic, voi pleca politic atunci când CEx-ul va decide. Nu am nicio emoţie din punctul ăsta de vedere. Important este ca programul de guvernare să continue pe zona de educaţie aşa cum ne-am angajat în faţa electoratului”, a declarat Liviu Pop.

Ecaterina Andronescu ar urma să-i ia locul lui Liviu Pop la Ministerul Educației.
 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel