Listă PSD trei nume. Rareș Bogdan: Doi sunt competenți

Anca Murgoci / 05 iul 2019 / 12:21 Salveaza PDF Comentarii
Rareș Bogdan
Descriere foto: Rareș Bogdan

Rareș Bogdan, europarlamentar PNL, a făcut un comentariu despre ”lista PSD 2019” în ceea ce privește alegerile la nivel european.

Rareș Bogdan a spus că a auzit că pe lista scurtă a PSD există încă trei nume, două fiind ale unor oameni competenți. Europarlamentarul a lăudat acest lucru.

Rareș Bogdan nu se referea la alegerile prezidențiale, ci la alegerile pentru Comisia Europeană.

 

”Dacă ar avea credibilitate, Guvernul României ar putea cere, cu fruntea sus, cu șanse mari, un post de vicepreședinte al Comisiei Europene. Însă după cum s-a văzut, i-a fost refuzată poziția de comisar intermediar, iar portofoliul vacantat în urma demisiei Corinei Crețu a fost preluat de alt comisar”, a scris Rareș Bogdan.

”ROMÂNI CU CAPUL PLECAT. Nu lăsăm lucrurile așa, oameni buni! Asaltul mitocănesc la adresa independenței Justiției, tentativele mizerabile de a închide gura protestatarilor și toate acțiunile care plasează țara noastră în zona cenușie a lumii fac din Guvernul României ciumatul Uniunii Europene.

PSD, proces de rebranding

 

În aceste zile cruciale, când statele cele mai puternice ale UE și-au maximizat poziția și au obținut posturi cheie în eurosistem, România riscă să fie aruncată la margine. Și asta din cauza faptului că PSD se află într-un proces de rebranding care nu convinge pe nimeni. E doar o acțiune de cosmetizare care nu trece sticla, cum se spune. Liderii europeni nu sunt tâmpiți, dar atitudinea PSD arată zi de zi că așa îi consideră. Dacă ar avea credibilitate, Guvernul României ar putea cere, cu fruntea sus, cu șanse mari, un post de vicepreședinte al Comisiei Europene. Însă după cum s-a văzut, i-a fost refuzată poziția de comisar intermediar, iar portofoliul vacantat în urma demisiei Corinei Crețu a fost preluat de alt comisar. O rușine incredibilă.

Sunt auspicii favorabile României, căci voci importante din executivul eurosistemului cer un echilibru geografic și arată clar spre Europa de Est.

Există un curent care o împinge pe Viorica Dăncilă să se propună comisar din partea României, unul dintre motive fiind ca ambițiile ei (și alea, induse) pentru o eventuală candidatură la prezidențiale să fie atenuate. Dar ce vor atleții acestui curent, o și mai proastă imagine pentru țara noastră?

Listă PSD

 

Nu este singura opțiune, din fericire aud că pe lista scurtă a PSD există încă trei nume, două fiind ale unor oameni competenți. Măi dragă, să vă dea Dumnezeu gândul cel bun! Poate puteți trece peste orgolii, hm?”, a scris Rareș Bogdan.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27