Lider PNL, exclus, la propunerea lui Orban

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Ludovic Orban a propus să elimine un președintele PNL, iar Biroul Executiv Național a votat demiterea liderului liberal. 

Este vorba despre liderul PNL Giurgiu Marin Anton.

”Biroul Executiv a susţinut propunerea formulată de mine pentru demiterea din funcţia de preşedinte a actualului preşedinte PNL Giurgiu pentru încălcarea gravă a deciziilor politice ale partidului şi ale poziţiilor politice ale partidului referitor la principalele teme aflate în dezbatere”, a declarat, după şedinţă, preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Pe 8 ianuarie anul trecut, Marin Anton, la data faptelor secretar de stat şi vicepreşedinte al Consiliului Tehnico-Economic din Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru luare de mită.

Susținea Legile Justiției

Zilele trecute, întrebat ce părere are despre legile Justiţiei, Marin Anton a răspuns: "Eu sunt subiectiv. Nu am cum să nu fiu subiectiv. Am o problemă acasă. Dacă apare amnistia, am o problemă acasă cu copiii, pentru că au zis că cel puţin o dată vor vota PSD. Dacă dau chestia asta şi ei mă văd pe mine liniştit, ei vor vota PSD indiferent de situaţie. Asta e şi cu nevasta mea".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel