Lia Olguța Vasilescu, după ce a spus Clotilde Armand: Incredibil! Au fost noaptea ca hoții și au schimbat...

Primarul ales al municipiului Craiova a lansat un atac dur la adresa candidatei la funcția de primar al Sectorului 1, Clotilde Armand, dar nu a uitat nici de cei din echipa de campanie a alianței PNL-USR-PLUS.

Într-un mesaj postat pe contul său oficial de Facebook, Lia Olguța Vasilescu a postat un mesaj tranșant la adresa adversarilor săi politici. Edilul din Cetatea Banilor consideră că oamenii din jurul candidatei Clotilde Armand au orchestrat o acțiune la capătul căreia reprezentanta Dreptei a reușit să adune voturile necesare pentru ocuparea funcției de primar al Sectorului 1.

Incredibil! Pe ea au asigurat-o că nu funcționează camerele, reprezentanții USR au mers să schimbe buletinele și procesele verbale în favoarea ei, noaptea că hoții, după ce reprezentanții celorlalte partide au fost trimiși acasă că se încheiase procesul de numărare, iar acum are și ea o întrebare: de ce au funcționat, totuși, camerele, astfel încât să îi vadă o tara întreagă la furat? Dimineața cerea nici mai mult nici mai puțin decât ARESTAREA Gabrielei Firea și a lui Dan Tudorache, dând asigurări și că asta se vă întâmplă curând. În campanie ne spunea că nu se bazează doar pe voturi, ci și pe INSTITUȚII. Cine le da curajul să facă toate infracțiunile astea și cine îi ajuta să nu pățească nimic? Vă dați seama ce s-ar fi întâmplat acum dacă PSD ar fi făcut macar un sfert din ceea ce fac acești #penaliinfunctiipublice?”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook. 

Reacția sa vine după ce Clotilde Armand a spus, la Digi24: ”Nouă, USR Plus, ni s-a declarat că camera de filmat din sală nu funcționează. Vrem ca organele de anchetă să aibă acces la înregistrarea completă a acestei camere, vrem să știm cum au putut aceste imagini să ajungă la Antena 3”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel