Laurențiu Reghecampf, situație critică la Al Hilal. Presa arabă îi cere demisia

Situație dificilă pentru Laurențiu Reghecampf, antrenor principal la Al-Hilal, după ce formația saudită pe care o pregătește a ratat câștigarea Ligii Campionilor Asiei, în fața australienilor de la Sydney Wanderers.

Presa din Arabia îi cere lui Laurențiu Reghecampf demisia, reproșându-i nu doar lipsa de performanțe, ci și jocul slab al echipei.

Thamer Hamid, unul dintre cei mai apreciați jurnaliști din Arabia Saudită, a declarat că Reghecampf este primul vinovat pentru eșecul din finala Ligii Campionilor Asiei, anunță presa din Arabia, potrivit ziare.com.

"Antrenorul Reghecampf a fost fricos, a adoptat o tactică defensivă în meciul retur. Din ultimele patru meciuri, trei le-am pierdut și unul a fost egal. Reghecampf este antrenorul cel mai puțin criticat din istoria lui Al-Hilal, deși nu are rezultate. Ți-am dat mașini, ți-am dat casă, ți-am dat cadouri... Și tu? Tu n-ai reușit nimic!", a scris jurnalistul, care cere conducerii clubului Al-Hilal să revină asupra deciziei de a-l păstra pe Reghecampf.

"Stilul lui Reghecampf nu se potrivește cu Al-Hilal. Shamrani a fost cel mai bun jucător anul trecut, acum nici nu mai mișcă. Thiago Neves, la fel... Conducerea clubului trebuie să intervină! Afară cu tine! Ce așteaptă șefii clubului?", a completat Hamid.

În vara acestui an, Laurenţiu Reghecampf a semnat un contract pe o perioadă de un an şi jumătate cu Al-Hilal, unde primeşte un salariu de 3,5 milioane de euro pe sezon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel