Karim Benzema, JUDECAT pentru complicitate la șantaj

Atacantul echipei Real Madrid, Karim Benzema, va fi judecat pentru complicitate într-o încercare de șantaj.

Atacantul echipei Real Madrid, Karim Benzema, va fi judecat pentru complicitate într-o încercare de șantaj într-un caz legat de o casetă video cu fostul său coechipier francez Mathieu Valbuena, au declarat procurorii francezi. Parchetul din Versailles, Franța, a precizat că procesul a fost ordonat împotriva jucătorului pentru complicitate la încercarea de a-l forța pe Valbuena, care ar fi fost amenințat într-un apel telefonic în iunie 2015, cu publicarea unui videoclip.

Benzema va fi judecat sub acuzația de conspirație pentru încercarea de șantaj, a declarat procuratura. Nu a fost stabilită încă o dată pentru proces. Anchetatorii care l-au acuzat pe Benzema intuiesc faptul că acesta a fost abordat de un prieten din copilărie pentru a acționa ca intermediar și a-l convinge pe Valbuena să trateze direct cu cei care au șantajat. În schimb, Valbuena a informat poliția.

Benzema, în vârstă de 33 de ani, unul dintre cei mai talentați atacanți francezi din generația sa, a fost interzis de la echipa națională în noiembrie 2015 din cauza implicării sale suspectate în scandal, în ciuda performanței pe care o avea la Real Madrid, informează AlJazeera.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel