Kadîrov, liderul cecen: Războiul e o plăcere / Chirieac, avertisment: Problema e dacă găseşte ecou la Kremlin. Mi-e teamă că se spune "da, are dreptate"

Liderul cecen Ramzan Kadîrov ameninţă statele care se opun Rusiei şi afirmă că "războiul este o plăcere". Analistul politic Bogdan Chirieac afirmă că spusele sale, deşi nebuneşti, ar putea găsi ecou la Kremlin, moment în care lumea ar fi în pericol. 

Ramzan Kadîrov a lansat din nou mai multe declarații halucinante. Liderul cecen sugerează că pentru el „războiul este o plăcere”. Într-o nouă înregistrare video publicată pe canalul său de Telegram, acesta a spus și ce ar face dacă ar fi în locul președintelui rus Vladimir Putin.

„Dacă ar fi decizia mea, aș lua toate acele state europene care acum nu valorează absolut nimic și își știu valoarea și spun, don, lucruri indecente despre președintele nostru și despre poporul rus. Aș lua treptat acele state și apoi America nu ar mai avea aliați rămași”, a declarat Ramzan Kadîrov în mesajul său.

„Practic, războiul ar trebui să dureze până când ele ridică toate sancțiunile și își cer scuze, don. Este un război pentru bine, este un război pentru fericirea oamenilor, purtarea de războaie este o plăcere, don. Obținem plăcere din asta, don”, a adăugat Ramzan Kadîrov.

În încheierea mesajului său liderul cecen l-a citat pe Vladimir Putin, care a afirmat că „noi murim ca martiri, dar ei (ucrainenii n.r.) doar mor”. CITEŞTE MAI MULTE AICI

Bogdan Chirieac: Problema e dacă spusele sale găsesc ecou la Kremlin

 

"Îmi este greu să comentez spusele unor oameni nebuni. Cu tot respectul. Sunt convins că nu i-a cerut neapărat Putin sau serviciile secrete ruseşti să iasă cu astfel de declaraţii. Acest om are un rol important în Cecenia şi e pe post de mercenar acolo unde îl trimite Vladimir Putin. Problema este că, în mod evident, omul nu este în deplinătatea facultăţilor mintale. Deci nu putem comenta zicerile sale, neavând niciun contact cu realitatea. Pe de altă parte, cei din jurul său au acelaşi tip de mentalitate. Nu sunt toţi nebuni, dar mentalitatea lor a rămas blocată undeva în secolul XIX, nu e o glumă, şi se trezesc cu arme moderne în secolul XXI. Este foarte îngrijorător ce spune el. 

Ideea este următoarea: zicerea sa nebunească găseşte ecou şi undeva prin Kremlin? Eu zic că da! Sigur găseşte ecou. Da, omul e nebun, dar pe undeva mi-e teamă că la Kremlin se spune că are dreptate. Nu au cum să facă aşa, decalajul economic, politic, social, moral, al Rusiei faţă de Occident l-am văzut acum, e de jumătate de secol. Dar problema este arma nucleară. Pentru un individ care gândeşte precum Kadîrov, apăsarea butonului nuclear nu este o posiblitate, este de-a dreptul o datorie!", a punctat Bogdan Chirieac la România TV. 

Rogozin, şeful Roscosmos, îi ameninţă pe "românii răzbunători" şi "bulgarii fricoşi" cu racheta Satan 2

Dmitri Rogozin, şeful Programului Spaţial Rusesc (Roscosmos) ameninţă România şi Bulgaria. 

„De ce este bună SARMAT? (n.red. noua rachetă a Moscovei, botezată „Satan 2” în terminologia NATO) Nu le va cere permisiunea de a zbura bulgarilor fricoși, românilor răzbunători sau muntenegrenilor care au trădat istoria noastră comună. Asemenea și altor suedezi”, a scris Rogozin, pe Twitter.

CITEŞTE ŞI "NATO ar pierde un război nuclear în 30 de minute”, se laudă șeful agenției spațiale rusești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel