Liderul cecen Kadîrov, declarații halucinante: "Purtarea de războaie este o plăcere". Ce ar face dacă ar fi în locul lui Putin - Video

Liderul cecen Kadîrov, declarații halucinante: "Purtarea de războaie este o plăcere". Ce ar face dacă ar fi în locul lui Putin / Foto: Captură video Youtube Tribune Jateng
Liderul cecen Kadîrov, declarații halucinante: "Purtarea de războaie este o plăcere". Ce ar face dacă ar fi în locul lui Putin / Foto: Captură video Youtube Tribune Jateng

Liderul cecen Ramzan Kadîrov a făcut din nou mai multe declarații halucinante.

Ramzan Kadîrov a lansat din nou mai multe declarații halucinante. Liderul cecen sugerează că pentru el „războiul este o plăcere”. Într-o nouă înregistrare video publicată pe canalul său de Telegram, acesta a spus și ce ar face dacă ar fi în locul președintelui rus Vladimir Putin.

„Dacă ar fi decizia mea, aș lua toate acele state europene care acum nu valorează absolut nimic și își știu valoarea și spun, don, lucruri indecente despre președintele nostru și despre poporul rus. Aș lua treptat acele state și apoi America nu ar mai avea aliați rămași”, a declarat Ramzan Kadîrov în mesajul său.

„Practic, războiul ar trebui să dureze până când ele ridică toate sancțiunile și își cer scuze, don. Este un război pentru bine, este un război pentru fericirea oamenilor, purtarea de războaie este o plăcere, don. Obținem plăcere din asta, don”, a adăugat Ramzan Kadîrov.

În încheierea mesajului său liderul cecen l-a citat pe Vladimir Putin, care a afirmat că „noi murim ca martiri, dar ei (ucrainenii n.r.) doar mor”.

VEZI ȘI: Kremlinul numără morții. Rusia suferă pierderi devastatoare în rândul ofițerilor de rang inferior

Kadîrov a amenințat Polonia cu invazia

 

Reamintim că recent, într-un videoclip postat pe site-ul de socializare Twitter, Kadîrov spune că Ucraina este o problemă închisă, iar Polonia va fi următoarea țintă.

„Ucraina este acum o problemă închisă. După Ucraina, dacă există o comandă în șase secunde, vom demonstra de ce suntem capabili”, se aude spunând Kadîrov.

De asemenea, el a cerut Poloniei să-i ceară scuze ambasadorului Rusiei, Serghei Andreev, pentru incidentul din cimitirul militar sovietic din Varșovia, care a fost profanat cu vopsea roșie. A doua sa cerere a fost ca Polonia să-și retragă „armele și mercenarii”, deoarece Polonia este printre țările care ajută cel mai activ Ucraina.

Purtătorul de cuvânt al guvernului polonez, Piotr Müller, a minimizat amenințările lui Kadîrov când a fost rugat să le comenteze la postul Polsat News.

„Trebuie să-l dezamăgesc pe domnul Kadîrov. Problema Ucrainei nu este închisă, ci dimpotrivă. Din câte văd, ucrainenii se descurcă foarte bine cu invadatorul rus și cu colegii domnului Kadîrov”, a răspuns Müller.

El a adăugat că astfel de amenințări nu sunt ceva nou, deoarece au venit anterior de la Dmitri Medvedev, unul dintre cei mai înalți oficiali de stat ai Rusiei. Vezi mai mult AICI.

Kadîrov are vilă în Dubai și avion personal, pe lângă bocancii Prada cu care defilează. „Alah dă. Nu știu, de undeva apar banii”

Liderul cecen Ramzan Kadîrov, are vilă în Dubai și avion personal, arată jurnaliștii de la portalului Ukrainskaya Pravda, într-o investigație publicată pe 30 martie.

O fotografie cu liderul cecen Ramzam Kadîrov a devenit virală după ce acesta a apărut în bocanci Prada de 1.500 de euro la o paradă organizată înainte de a-și trimite trupele în Ucraina.

Întrebat de unde are bani, Kadîrov a spus: „Alah dă. Nu știu, de undeva apar banii”.

În investigație se arată că, în 2013, Kadîrov și-a cumpărat un avion Airbus A319 în valoare de 80 milioane de dolari. Acesta a ajuns în vizorul presei abia patru ani mai târziu, când interpretul Timati a publicat fotografii pe rețelele de socializare. Compania britanică de design interior Winch Design a publicat pe propriul site, prezentându-și portofoliul, fotografii din interiorul acestui avion, pe care l-a amenajat. Avionul este înregistrat în Bermude, nu în Cecenia. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel