Jurnaliștii, scutiți de impozit. Badea: Este o mizerie, sub demnitatea mea. Vreau să plătească și IT-iștii impozit, nu să fiu scutit eu

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a comentat știrea apărută astăzi potrivit căreia jurnaliștii ar urma să fie scutiți de impozit, după ce Camera Deputaților a adoptat un astfel de proiect.

"Cresc salariile în presă. Jurnaliştii vor fi scutiţi de impozit la fel ca IT-iștii". Asta mi se pare cu adevărat odios. Eu vreau să spun că asta este o mizerie. Vreau să denunţ această porcărie. Nu sunt de acord deloc cu ea. Exclus ca eu să beneficiez de aşa ceva! Consider că este o mare mizerie. Ideea este ca oamenii să plătească impozit, nu să fie scutiţi de impozit. Ca să meargă o societate înainte, este nevoie de bani, nu de scutiri.

"Mi se pare sub demnitatea mea ca om"

În cazul în care nu voi avea încotro, că mă obligă legea şi nu vreau să fac puşcărie, o să donez o sumă mai mare decât impozitul. 10% din veniturile mele înseamnă o sumă destul de importantă. Mi se pare sub demnitatea mea ca om să fiu scutit de impozit. Vreau să plătească şi IT-iștii impozit, nu să fiu scutit eu ", a spus Mircea Badea, în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel