EXCLUSIV  Județul de care se teme PNL la alegeri. Rareș Bogdan: Luptă extrem de DURĂ! / Pronostic pentru mai multe locuri din țară

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a lansat o serie de pronosticuri înainte de cea mai așteptată zi pe scena politică: 27 septembrie.

„Câștigăm Iași prin Costel Alexe. Câștigăm Neamț, e una dintre cele mai dure bătălii! Suntem pe baricade, e o luptă extrem de dură! Mai câștigăm Bacăul sută la sută cu Ionel Pală! La Galați, ne batem cu George Stângă și avem prima șansă. E un om incredibil! Vorbesc de Consiliul Județean. Câștigăm iar cu un om foarte bun, Costel Șoptică, Botoșani”, a spus Rareș Bogdan în cadrul unui interviu acordat DC News TV. 

„Avem două mari bătălii pentru Vrancea și Neamț. Suntem pe trend ascendent. Intrăm în Moldova, nu vom mai avea un Consiliu Județean, ci minim patru-cinci Consilii Județene”, în opinia acestuia.

„La Constanța, este o bătălie extrem de dură. Amiralul Chițac are prima șansă la Primărie. (...) Va lua sută la sută Constanța”, a subliniat Rareș Bogdan. „Vă dau scris. Deci amiralul Chițac!”, a adăugat el.

„De asemenea, păstrăm Timișoara. Câștigăm Arad - și Primărie și Consiliu Județean. Câștigăm sută la sută Bihor cu Ilie Bolojan”, a mai spus Rareș Bogdan. 

Rareş Bogdan, interviu exploziv la DC News

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel