Jeffrey Franks: România se îndreaptă spre furtună

jeffrey franks, fmi
jeffrey franks, fmi

Jeffrey Franks a spus la întâlnirea reprezentanţilor FMI cu liderii Coaliţiei, că "România se îndreaptă spre furtună, puţin mai pregătită ca acum doi ani".

Reprezentanţii partidelor care alcătuiesc coaliţia de guvernământ au o întrevedere la această oră, la Palatul Victoria, cu membrii delegaţiei Fondului Monetar Internaţional în România.

La începutul întâlnirii, premierul Emil Boc a declarat: "Am pregătit un buget de vreme rea".

"Pentru 2012 vom pregăti un buget de stat de vreme rea şi, în cazul în care vremea va fi mai bună, va fi mai bună pentru toţi. Deci, este mai bine să prevenim răul şi să consolidăm stabilitatea noastră macroeconomică. Aşa cum am văzut azi, în mod special în Grecia, nu vom primi ştiri foarte pozitive, din câte ştiu, aşadar vremea în Europa, din punct de vedere economic, nu va fi foarte bună, dar, aşa cum am spus, noi ne vom pregăti nu pentru cea mai bună vreme în 2012, dar în cazul în care vom avea o vreme mai bună, va fi mai bine pentru toată lumea sau măcar nu va fi furtună. Dacă nu va fi furtună, va fi mai bine pentru toată lumea aici în România şi în Europa", a spus Boc oficialilor FMI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel