Iulia Ionescu posta mesaje extremiste pe site-urile ortodoxe

Iulia-Ionescu
Iulia-Ionescu

Iulia Ionescu, adolescenta care a fugit de acasă la o mănăstire din Suceava, posta mesaje extremiste pe site-urile ortodoxe pe care le vizita.

Polițiștiiau descoperit că Iulia Ionescu posta comentarii pe mai multe site-uri ortodoxe. Fata încerca să îi convingă şi pe alţii să o urmeze în demersul ei de a se retrage la mănăstire. Ea scria pe site-uri că oamenii trebuie să renunţe la averea lor, să o dea de pomană, să renunţe la case, la maşini, la serviciu, dar şi la şcoală şi să meargă la mănăstire, scrie romaniatv.net.

"Cea mai bună soluţie în vremurile acestea este RUPEREA DE SISTEM!!!(...) Aşadar eu propun...să plecăm împreună la mănăstirea Petru Vodă sau la mănăstirea Optina şi SĂ NU NE MAI ÎNTOARCEM!!! Să fim şi noi ca primii creştini, prigoniţi, dar uniţi!!! Trebuie să vorbim cu părintele Iustin Pârvu (n.r. a decedat în 2013) sau cu stareţul de la Optina neapărat şi să ne ştergem urmele! Să renunţăm la bani, la case, la maşini, la şcoală, la servicii, la contul bancar, la credit, plătiţi-vă datoriile, şi să ne rugăm neîncetat Domnului şi Fecioarei Maria şi îngerilor şi sfinţilor să ne ajute!", scria Iulia Ionescu.

Fata chiar plănuia să stabilească un loc de întâlnire şi o dată. De la locul de întâlnire, urmau să plece cu trenul sau cu autocarul la mănăstire. La mănăstire ar fi urmat să vorbească cu stareţii şi să le şteargă urma.

Poliţiştii au descoperit că fata a mai avut o tentativă de a fugi de acasă în urmă cu doi ani. În tot acest timp, părinţii nu au ştiut ce se petrece cu fata lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel