Un italian și-a otrăvit familia. Motivul, HALUCINANT

otrava
otrava

Un bărbat și-a ucis cei doi bunici și o mătușă cu otravă pe care a folosit-o și asupra altor cinci membri ai familiei. Cum a motivat acest lucru este halucinant.

Potrivit AFP, polițiștii italieni au arestat un bărbat care și-a omorât bunicii și o mătușă folosind taliu, o otravă folosită și asupra altor cinci membri ai familiei, deoarece credea că sunt „impuri”.

Mattia Del Zotti în vârstă de 27 de ani a recunoscut că a ucis „pentru a pedepsi persoane impure”, a declarat Maria Luisa Zanetti, procuror în cadrul Parchetului din Monza.

Tânărul a achiziţionat taliul (metal rar, alb-albăstrui, asemănător cu plumbul) de la o firmă din Padova şi a presărat pudră din această otravă extrem de toxică pe farfuriile unor membri ai familiei lui.

Conform Agerpres, el şi-a ucis bunicii din partea tatălui, în vârstă de 94 de ani, respectiv 88 de ani, şi o mătuşă în vârstă de 62 de ani, la începutul lunii octombrie. Del Zotti a încercat să-i otrăvească şi pe alţi membri ai familiei sale şi astfel încă cinci persoane au fost spitalizate în cursul ultimelor săptămâni, printre care bunicii din partea mamei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel