Ireal! A luat ZERO voturi în secția în care s-a votat singur. Candidatul la primăria Piatra Olt, plângere după alegeri

Alegerile din 27 septembrie au scos la la iveală noi situații. Unele sunt de-a dreptul bizare, așa cum s-a înregistrat la una dintre secțiile de votare din Piatra Olt, acolo unde unul dintre candidați nu și-a găsit nici măcar propriul vot

Sandu Crăciun a fost candidatul USR-Plus pentru primăria din Piatra Olt și a ajuns în prim-plan după ce politicianul a constatat că la secția la care a fost arondat nu a fost găsit niciun vot în favoarea sa. Culmea, în același loc, alături de el au mai votat și membrii familiei sale, care ar fi trebuit să-i acorde votul de încredere.

Atunci când a văzut procesul verbal de la secția cu pricina, Crăciun a constatat că nu avea niciun vot, ceea ce l-a făcut pe reprezentantul USR Plus să depună o plângere.

„Rezultatul votului de la Piatra Olt poate fi uluitor, din pacate!Eu, candidat la funcția de primar al orașului Piatra Olt și respectiv la funcția de consilier local din partea Alianței USR-PLUS, am fost arondat pentru a-mi exprima votul la secția nr. 101 din Piatra Olt. La aceeași secție de votare au fost arondați și soția mea împreună cu fiul și fiica mea. Rezultatul pentru alegerea consilierilor locali, înscris pe procesul verbal, semnat și ștampilat de membrii comisiei împreună cu locțiitorul și președintele de secție: Alianța USR-PLUS: 0!!!!Cu alte cuvinte, nici eu nu m-am votat????Felicitări Biroului Electoral Local pentru munca depusă!!!Domnule judecător Arabela Fănel, vi se pare normal ce s-a întamplat????”, a postat Sandu Crăciun pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel