Ionuț Vulpescu, alături de Victor Ponta, în cazul fragmentării PSD. Ce spune despre Mircea Geoană și Marian Vanghelie

Ionuț Vulpescu, ministru al Culturii, a vorbit, miercuri, la DCNEWS LIVE, despre ce echipă va susține în cazul în care PSD se va fragmenta. Totodată, ministrul a vorbit și despre cei plecați din PSD și șansele lor să se întoarcă în conducerea partidului. 

Ca vârstă aproape de Victor Ponta, ca orientare aproape de Ion Iliescu, ministrul Culturii, Ionuț Vulpescu, a declarat, întrebat în ce zonă va merge în cazul fragmentării PSD, că "Eu sper că nu se va fragmenta, e un moment important pentru partid în 2015, când, ținând cont de ceea ce s-a întâmplat și-n tot anul 2014, sunt niște lecții, niște învățăminte și relansarea partidului este un lucru important, avem un Consiliu Național în luna martie, e un test important, și sper că vom câștiga ușor, ușor, încrederea electoratului". 

Întrebat cine are șanse să vină la șefia partidului, în afara premierului Victor Ponta, ministrul PSD a precizat că "este prim-ministru, este președintele partidului și n-am niciun fel de îndoială că va continua (n.r. Victor Ponta). Un partid înseamnă o echipă și înseamnă mai multe generații. Nu e pe criterii de vârstă, ci pe aderența la un sistem de valori, e un moment în care PSD trebuie să-și afirme identitatea de stânga și să reclădească ceva din dialogul cu zona culturală, umanistă, cu cei care generează piața de idei. Este loc, dar pe de altă parte cei care s-au plasat în afara partidului (n.r. întrebat de Mircea Geoană și Marian Vanghelie) mai greu să revină". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel