EXCLUSIV  Ionel Petre, dezvăluire: Ce se întâmplă cu urşii din România. Val Vâlcu: Asta e de Poliţie, chiar de DIICOT!

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Președintele ALDE Dâmbovița, Ionel Petre, a expus în cadrul unui interviu DC News o problemă ce privește urșii din România.

Referitor la acest subiect, Ionel Petre a reacționat spunând că „nu doar în perioada în care am reprezentat România pe partea de mediu, ci vânător fiind, am stat de vorbă cu mai mulți specialiști”.

Președintele ALDE Dâmbovița a aflat astfel că „cei mai mulți (n.red specialiști) se află în Romsilva, încadrați în protecția pădurii. Pur natural, exemplarele frumoase, alfa rămân sus, în zonele protejate pentru că se impun. Exemplarele slabe sunt trimise către jos. Trebuie păstrat un echilibru și asta prin menținerea unui numărul pe care România poate să-l mențină la nivel organizatoric foarte bun. Restul, sunt recoltări, se face totul supravegheat...”, a spus Ionel Petre.

„Pe lângă asta, nu ne mai legăm de doi urși care au fost împinși către jos și i-am văzut lângă autostradă și am spus uau. Ăia sunt ursuleți, jucării”, a completat președintele ALDE Dâmbovița la interviurile DC News.

Ionel Petre: Urși capturați și duși pentru a produce panică

Ionel Petre a dezvăluit că există exemplare capturate și duse în zone precum Giurgiu sau Ialomița pentru a crea „acea rumoare”.

„Mai sunt și pentru partea de impresie artistică duși. N-ar fi venit niciodată în zona Giurgiu sau Ialomița... A fost capturat și dus pentru a crea acea rumoare. Nu animalul e de vină, noi trebuie să gestionăm într-un mod constructiv valorile naționale”, a precizat acesta.

 

Val Vâlcu: E de Poliție, chiar de DIICOT!

„Chestia asta e de Poliție. Iei, capturezi un urs... E chiar de DIICOT”, a reacţionat jurnalistul Val Vâlcu, după afirmația lui Ionel Petre.

Președintele ALDE Dâmbovița a încheiat spunând că, „din păcate, dacă mi s-ar cere să dau o soluție, aș spune doar că avem nevoie de așezare, de voință politică, indiferent de principii sau culoare politică”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel