Ion Rădoi, lider sindicat Metrorex, lui ”Drulică”: Eu lucrez în metrou de când el nu se născuse! Ce vorbește el?

Ion Rădoi, liderul Sindicatului Metrorex, a reacționat după acuzațiile lui Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor.

"Ce caută ăsta acolo (n.r la Ministerul Transporturilor) când eu lucrez în metrou de când el nu se născuse. Ce vorbeşte el despre metrou? Nu credeţi că nu e de luat în seamă? Mâine, la ora 11.00, vom avea o conferinţă de presă şi o să vă stau la dispoziţie cu tot ce vreţi dumneavoastră şi ceilalţi colegi ai dvs din mass-media", a spus Ion Rădoi, la Antena 3.

Vezi și: Scandal Metrorex. Cătălin Drulă, război cu liderul de sindicat Ion Rădoi. ”Să terminăm odată discuția”. A dezvăluit salariul mediu

Întrebat dacă, în ceea ce priveşte spaţiile de publicitate, contractele erau gestionate de sindicat, acesta a negat: "Nu! Există o societate a sindicatului. Tot făcea referire la ce se întâmplă la Buşteni, unde oamenii au facilităţi. Avem complexul turistic la Buşteni de mult timp, de peste zece ani. Oamenii se duc acolo la refacerea forţei de muncă. Nu este al meu. Este al sindicatului, adică al tuturor oamenilor".

"Ar trebui să îşi vadă de treaba lui "

"Acest Drulică, pus de tatăl lui acolo, cocoţat pe funcţii, ar trebui să se ducă acasă să îşi vadă de treaba lui. Spune că se împarte Magistrala 6 în două, mergem până la Ikea. Ne ducem acolo doar să mâncăm cârnaţi, ce să facem? În toată lumea există legătură aeroport - metrou", a spus Ion Rădoi.

Cât despre declarația ministrului Cătălin Drulă potrivit căreia liderul sindicatului conduce, de fapt, Metrorex, Ion Rădoi a spus: "Ar fi bine. Ştiţi ce înseamnă? Iată că de 40 de ani metroul este un transport sigur. Dacă eu am condus, înseamnă că am făcut-o bine până acum. Am avut 24 de directori până acum şi 26 de miniştri. Ce vorbeşte Drulică este treaba lui".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel