Ion Bârgău, pârât Securității de ”Petrov”, despre Băsescu: Nemernicul!

Băsescu
Băsescu

Ion Bârgău, unul dintre foștii colegi de facultate ai lui Traian Băsescu, a făcut mărturii despre acesta, care l-ar fi turnat folosind numele conspirativ ''Petrov'', în anii studenției petrecute la Institutul de Marină.

Ion Bârgău a mărturisit, potrivit Dela0.ro, că “Să nu credeți că Băsescu era vreun prost care nu putea termina facultatea fără Securitate. O făcea din plăcere și ca să se vadă important într-o anumită zonă.” ”, susține Bârgău.

“CU CE A FĂCUT BĂSESCU PUTEA SĂ-L DEA AFARĂ DIN ARMATĂ PE TATA, PE FRATELE MEU DIN FACULTATE, IAR EU ERAM MAZILIT. LA ASTA NU S-A GÂNDIT NEMERNICUL?”  a spus Bârgău.

“Pe mine m-a apropiat viața de el, că am băut ceai patru ani de zile dimineața. Dar nu că, vezi Doamne, eram prieteni și mergeam la șprițuri împreună.” 

“Eu am avut acasă o educație spartană. Am zis că la facultate o să fiu oleacă mai liber, dar eu nu m-am certat cu mama și tata. Eu voiam să fiu și eu mai student, atât.” 

Dar el pentru ce a venit? Să vadă răsărituri, apusuri, delfini, pescăruși? Când a fost întrebat de unde a făcut fabrica de înghețată el a zis că din timpul marinăriei a plecat cu 100.000 de dolari. Credeți-mă că niciunul din colegii noștri nu a văzut 100.000 de dolari. Ah, el nu era plecat pe mare ca să facă un ban la scurt...”

“Eu în primul meu voiaj de ofițer am plecat cu o navă în Vietnam și am naufragiat și am stat patru luni în junglă. Am venit acasă și m-am însurat. din prima. M-am însurat, am făcut doi copii, după 9 ani soția a murit. Puteam să plec, dar m-am însurat din nou și am mai făcut un copil. Sunt lucruri ce pot fi probate, nu ce scria Băsescu…”  a spus Bârgău, potrivit Dela0.ro

Vezi și Ciutacu: Să vă spălați pe cap cu Băsescu. Sifonul ăsta ieftin...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel