Iohannis, răspuns pentru Dăncilă. Bolcaș: Evident pentru toată lumea. Așa aș începe!

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Președintele României, Klaus Iohannis, a acceptat invitația prim-ministrului Viorica Dăncilă, de a participa la ceremonia de la Ateneul Român pentru preluarea oficială a Președinției Române a Consiliului Uniunii Europene. Avocatul Lucian Bolcaș a comentat răspunsul președintelului.

Într-un climat statal instituțional normal ar fi fost o acțiune absolut normală, dar de data asta trebuie evaluată poziționarea domnului președinte, care la ora actuală nu prea mai are prilejul de a-și arăta încruntarea în public. Este nevoit să accepte invitația premierului Dăncilă. Eu, în locul doamnei premier, mi-aș începe alocuțiunea cu o mulțumire către președintele României care a acceptat invitația mea ca fiind gazda acestui eveniment. Aș sublinia un lucru care este absolut evident pentru toată lumea. Sigur că nu putea să lipsească. Ar fi un act de normalitate dacă președintele României ar gândi o secundă normal în folosul poporului român al cărui președinte se pretinde că este, dar nu stau lucrurile așa., a spus Lucian Bolcaș, prezent prin legătură telefonică, în jurnalul de știri, de la România TV.

Referitor la faptul că președintele României respinge orice acțiune a Guvernului, Lucian Bolcaș îl aseamănă cu un personaj urban Gică Contra, un om care este împotriva oricărui lucru fără a ști de ce.

În folclorul urban românesc, Klaus Iohannis se cheamă Gică Contra. Este un om care trebuie să fie contra a orice fără a ști măcar de ce, cum a fost și afirmația sa: 'Nu sunt de acord și săptămâna viitoare voi expune și motivele, a adăugat avocatul Bolcaș.

Vezi și: Klaus Iohannis a acceptat invitația Vioricăi Dăncilă

Concert Ateneu. Orban, decizie privind invitația premierului Dăncilă: Fake news!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel