Ioana Constantin, motivele pentru care a fost demis Vlad Voiculescu. "Nici nu a ajuns să se lupte cu mafia din sănătate"

Facebook Ioana Constantin
Facebook Ioana Constantin

Ioana Constantin (PMP) a explicat motivele care au dus la demiterea lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii. 

"Vlad Voiculescu nici nu a ajuns să se lupte cu mafia din sănătate, cum le place unora să creadă. Vlad Voiculescu a fost demis pentru incompetență, pentru lipsa capacității manageriale într-o criză sanitară în care e nevoie de decizii rapide, de autoritate, de coerență și, desigur, a fost demis și pentru lipsa conduitei instituționale pe care întreaga echipă din jurul lui a demonstrat-o. Voiculescu nu avea cum să rezolve toate problemele adunate în decenii în sistemul de sănătate politizat și furat, dar nu a avut capacitatea de a gestiona crizele zilnice.

Sigur că la mijloc e o dublă răfuială politică: PNL vs. USR-PLUS și USR Vs. PLUS. Dar asta contează mai puțin, Vlad Voiculescu trebuia să plece. Rămâne întrebarea: Arafat când pleacă?", a scris Ioana Constantin pe Facebook. 

VEZI Vlad Voiculescu, demis din funcţia de ministru al Sănătăţii. Bogdan Chirieac: Victorie a lui Klaus Iohannis şi a democraţiei. Preşedintele a avut curaj

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel