Întoarcerea Familiilor Regale. Documentar impresionant despre Margareta, Principesă a României - Video

Cu puțin timp în urmă, prestigioasa televiziune europeană ARTE a realizat un film documentar consacrat activității și poziției în societatea contemporană a Familiilor Regale din România, Bulgaria și Muntenegru.

Filmul este dedicat Majestății Sale Custodele Coroanei, Principelui Moștenitor Nicolae al II-lea al Muntenegrului și Majestății Sale Regelui Simeon al II-lea al bulgarilor. Documentarul este semnat de Alix François Meier.

Familiile  regale din Balcani se întorc fiecare în țara lor, care a devenit între timp republică. Telespectatorii pot afla că regele bulgarilor din 1943 până în 1946, Simeon al II-lea, născut în 1937, a fost chiar și prim-ministru între 2001 și 2005. În ceea ce privește pe Nikola Petrovic-Njegos și pe prințesa Margareta, pretendente  la tron în Muntenegru și România, vor vedea ce rol important au avut în viața publică. Documentarul povestește și istoria recentă a Ghetoului Estic , de la abdicarea forțată la perioada de exil și întoarcerea în țară a fețelor regale.

Poți vedea documentarul aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel