Incidente la BIAS. Zeci de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Mihai Ciobanu / 28 iul 2018 / 15:19
BIAS 2018
BIAS 2018

Incidente la BIAS, acolo unde zeci de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Echipajele de salvare au avut mult de lucru sâmbătă, 28 iulie, în prima zi de desfăşurare a BIAS. 47 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, marea majoritate a problemelor medicale fiind provocate de căldură. Dintre aceste cazuri, în cazul a patru persoane a fost nevoie de transportarea lor la spital pentru investigaţii amănunţite şi îngrijiri, relatează România TV. 

Peste 40.000 de oameni asistă la spectacolul aviatic organizat în perioada 28-29 iulie la Bucureşti. La faţa locului sunt prezente autospeciale pentru stingere, ambulanţe pentru acordare prim-ajutor, moto-SMURD şi este amenajat un punct de lucru comun ISUBIF-SABIF. 

BIAS sărbătoreşte zece ani în anul Centenarului Marii Uniri, motiv pentru care organizatorii au pregătit un program special. BIAS 2018 se vede live la Antena 3, postul de televiziune urmând a transmite, pe durata zilei, principalele momente ale evenimentului aviatic.

Cea de-a zecea ediţie a celui mai impresionat spectacol aviatic din România - Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition (BIAS) - este dedicată Centenarului României şi reuneşte anul acesta 150 de aeronave civile şi militare, în evoluţii aeriene şi expuse publicului, dar şi peste 100 de piloţi şi paraşutişti din 13 ţări, a anunţat, vineri Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).