Imaginile scandaloase cu sacii de voturi de la S1 nu au ajuns la Orban: Nu știu la ce vă referiți

Deși imaginile în care mai multe persoane se află într-o încăpere în care erau depozitați sacii cu voturile pentru alegerea primarului general și a primarului sectorului 1 au făcut deja înconjurul României, primul ministru susține că nu știe despre existența lor.

Întrebat dacă a văzut imaginile, premierul LudovicOrban a oferit un răspuns halucinant reprezentanților mass-media:  ”Nu ştiu la ce vă referiţi”.

Când reporterul îi explică imaginile, premierul răspunde: „Nu ştiu, nu am văzut. Ceea ce ştiu este că un consilier liberal, candidat la Consiliu, a descoperit o tentativă de fraudă care este anchetată în momentul de faţă. De asemenea, ştiu că pe numărătoarea paralelă făcută de noi, pe baza proceselor verbale încheiate la secţiile de votare, Clotilde Armand a câştigat cu o diferenţă de peste 1.000 de voturi. Nu pot să înţeleg de ce s-a acceptat ca Biroul Electoral al Sectorului 1 să îşi desfăşoare activitatea într-o clădire a primăriei, care la etajul doi avea, de fapt, o echipă de campanie a primarului Tudorache, lucru care a şi fost demonstrat”, a spus Orban. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel