Icardi, aproape de un transfer Real Madrid

Nemulțumit de randamentul atacanților lui Real, Florentino Perez este dispus să achite clauza de reziliere de 110 milioane de euro pentru Mauro Icardi, de la Inter. 

Mauro Icardi ar putea ajunge din vară la Real Madrid. Acesta se află în fruntea listei de achiziții a Realului pentru sezonul următor, notează The Sun. În cazul în care Realul nu va reuși să bifeze transferul argentinianului, pe lista „galacticilor" se mai află și Harry Kane de la Tottenham, Neymar de la PSG și Paulo Dybala de la Juventus Torino.

Icardi a semnat cu Inter Milano în 2013, fiind transferat de la Sampdoria în schimbul a 13 milioane de euro. În acest sezon, a evoluat în 22 de meciuri în toate competițiile, reușind 18 goluri și un assist. Contractul cu Inter este valabil până în 2021 și în prezent este cotat la 75 de milioane de euro, conform Transfermarkt.

Pentru echipa națională, Icardi are 4 meciuri jucate și va merge cu Argentina la Cupa Mondială din vară, care se va desfășura în Rusia. Atacantul a mai evoluat la juniorii Barcelonei și Sampdoriei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel