Ibrahimovici este oficial jucătorul lui PSG

zlatan_ibrahimovic_2275756b
zlatan_ibrahimovic_2275756b

Zlatan Ibrahimovici a fost prezentat oficial astăzi la echipa Paris Saint-Germain (PSG), informează site-ul oficial al grupării din capitala Franței. Atacantul suedez va evolua la PSG în următoarele trei sezoane.

Autor: Luiza Chiroiu

După un sezon foarte bun la AC Milan, Zlatan a fost vândut la gruparea franceză din cauza problemelor financiare pe care le are clubul italian. Atacantul suedez a efectuat zilele trecute vizita medicală la Paris, iar astăzi a fost prezentat oficial.

"PSG este un vis realizat pentru mine. Sunt aici pentru a câştiga şi pentru a rescrie istoria acestui club. M-am simţit bine la Milan şi echipa îmi va rămâne mereu în inimă. Nu voi uita niciodată că pe lângă mine, mi-au ajutat şi familia. Este un club mare şi le doresc să obţină cât mai multe trofee. Nu pot să spun nimic rău despre AC Milan", a declarat Ibrahimovici la prezentarea oficială.

PSG l-a transferat în această vară, tot de la AC Milan, pe fundașul brazilian Thiago Silva, clubul francez plătind pentru Silva și Ibrahimovici suma de 62 de milioane de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel