Horoscop, sâmbătă, 29 iunie 2019

Săgetatorii au   o şansă enormă de succes în domeniul personal
Săgetatorii au o şansă enormă de succes în domeniul personal

Horoscop. Scorpionii vor face un  pas important şi neaşteptat în viaţa lor, iar Capricornii pot  primi niște știri legate de viața unor persoane din trecut.

Balanţă

Slabe şanse astăzi să te odihneşti aşa cum trebuie. E posibil să fie nevoie să îţi anulezi planurile de relaxare pentru urgenţe la serviciu. Ar fi bine să nu stai prea mult la soare, dacă ai reuşit să ajungi pe plajă. Dacă eşti singur, nu refuza invitaţia de a vizita un cunoscut. E o şansă ca acolo să întâlneşti exact persoana pe care o căutai.

Scorpion

Un pas important şi neaşteptat în viaţa ta va fi făcut astăzi. Fie vei pune punct unei relaţii de durată, fie începi o nouă relaţie, fie anunţi că te muţi într-un alt oraş, departe de cel în care trăieşti acum. Dacă se întâmplă asta, ar fi bine să începi să planifici aceste mutări. Dacă nu eşti însă sigur că ai nevoie de o revoluţie în viaţa ta, nu lua deciziile radicale.

Săgetător

Săgetatorul are o şansă enormă de succes în domeniul personal. Cel mai probabil, farmecul tău natural va crește semnificativ, provocând un mare interes pentru posibili parteneri și în realitate și în spațiul virtual. Acesta este un moment minunat pentru a începe o poveste de dragoste sau o împăcare cu cineva rănit în iubire recent. În ceea ce privește sectorul financiar, nu se recomandă măsuri drastice. Aventurile riscante în acest domeniu nu ar aduce rezultate sigure.

Capricorn

Capricornul astăzi poate primi niște știri legate de viața unor persoane din trecut. Probabil vor deveni principalul subiect al acestei zile. Nu se poate exclude faptul că va trebui să uitați de planurile personale pentru weekend pentru a ajuta această sau aceste persoane. Stabilitatea zilei de astăzi este prevăzută numai în chestiuni care implică interese de dragoste.

Vărsător

Vărsătorul prinde azi un moment forate bun şi există o mare probabilitate ca zeiţa Fortuna să însoțească orice angajament financiar. Cu toate acestea, nu vă grăbiți să cheltuiți tot capitalul câștigat. Trebuie acordată atenție şi sferei interpersonale. Comunică mai des cu persoane care sunt mai tinere, mai în vârstă, mai slabe sau cu mai puțin succes. În ceea ce privește frontul iubirii, aici ar trebui să alegeți tactica unui comandant înțelept. Așteptați până când obiectivul principal se va preda fără luptă.

Pești

Nativii din zodia Peşti au azi un interes crescut pentru domeniul necunoscutului şi bizarului. Nu este recomandat să pearmiteți în mod activ misticismului să influențeze alegerile voastre. Acest lucru va complica percepția informațiilor și va complica relațiile cu cei dragi. Este mai corect să te abţii de la tot felul de ghicitori sau interpretări ale unor întâmplări pe care nu poţi să le explici imediat.

Citește mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel